Danmarks måske billigste veteranbiler

Vi har i dag fundet nogle af de billigste veteranbiler på DBA og guloggratis, så alle kan være med til at cruise en enkel tur eller to i år. Der er masser af spændende billige projekter, som står rundt om i Danmark, men hvis man ikke gider at ligge i garagen resten af sommeren, men derimod hellere vil have solbrillerne på, sommerhatten brugt og nyde duften af uforbrændt benzin, så har vi her løsningen til dig.

Vores mål er at finde de billigste veteranbiler (bilerne skal være minimum 30 år gammel), være med dansk afgift og til sidst være synet, så du hurtigt kan komme ud og køre nogle søndagsture i den danske sommer.

 Vi har her fundet 4 gode kandidater ( syntes vi selv )

Danmarks nok billigste veteranbil er denne grønne Ford Fiesta med kun 172.000 km på klokken.

Skærmbillede 2020-05-26 kl. 16.36.02.png

Bilen er fra 1981 og dermed den faceliftede version af første generations Fiesta. Denne Fords storebror, nemlig Escort blev kåret til årets bil i 1981, så her er altså en bil der er i familie med en tidligere årets bil i Danmark. Der er utrolig nok 7 år til næste syn, så vi kan ikke andet end at sige at det her er et scoop! Den er udstyret med den “heftige” 1,1 liters 4 cylinderet motor og står på et par flotte Ford RS fælge.

Vi er solgt på Danmarks billigste veteranbil. Se annoncen her  

 

Danmarks, måske næst billigste, veteranbil kommer fra Stuttgart og er en vaskeægte luksus landyacht af en bil. Der er nemlig tale om en Mercedes w123 fra 1981.

Skærmbillede 2020-05-26 kl. 16.31.38.png

Man skulle ikke tro at det var muligt at komme i nærheden af en synet veteran Mercedes for under 20.000 kr. men det er netop tilfældet her. Denne W123 er udstyret med en 2,0 række 4, beige interiør med dellæder, soltag og så en flot rød farve med matchende hjulkapsler, som for alvor udstråler elegance. Denne Mercedes har kun kørt omkring 157.000 km og har lidt rust nogle små steder, hvilket jo kan forventes af sådan en ældre dame.       

For under 20.000 kr. kan du blive ejer af denne flotte Mercedes og have udkig til stjernen på kølerhjemlen hver dag. Se annoncen her

En britisk skønhed

Morris Minor 1000 kan beskrives kort og enkelt. Det er en nuttet bil. De runde former, den store kølergrill og den lille 1098 cc som yder 47 Hk, gør denne bil til den perfekte søndags cruiser. Denne Morris har omkring 7 år til næste syn, samt en flot patineret lakering og virkelig lækre forsæder. Begge i en rød farve. Så er du stor fan af rød, vil lige præcis denne Morris være perfekt for dig. Når den kun koster 20.000 kr., tror jeg hurtigt, at mange af os bliver store tilhængere af rød.

Se annoncen her

Den italienske drøm

Vores sidste kandidat ligger i den høje ende af skalaen. Bilen er dog udstyret med en nyrenoveret 650 cc motor og har en patineret gul farve. Der er 8 år til syn, og så er den ligesom de forrige biler fra år 1981. Den sidste billige veteranbil, som vi har med, er denne gule Fiat 126. Er man til italiensk designede biler, så er det her et røverkøb uden lige. Man får en meget lille bil med mere plads end, hvad man lige skulle forvente. Der er minimalt med udstyr, hvilket altid er godt på en veteranbil, da der så er mindre, der kan gå i stykker. Der er lagt nyrenoveret motor og nyere gearkasse i bilen, hvilket for alvor giver et stort plus i vores bog. Derudover får du bl.a. den originale værktøjskasse samt donkraft med, hvilket altid giver en lille form for glæde inden i.

 20.000 kr. for en vaskeægte italiensk designet mikrobil. Se annoncen her

 Hvilken sommer cruiser ville du vælge af de her 4 billige veteranbiler?

Forrige
Forrige

Klassiske biler i Dyrehaven

Næste
Næste

Corona cruise fra Tisvilde til København