Corona cruise fra Tisvilde til København

SE ALLE BILLEDERNE NEDERST PÅ SIDEN

Se hele galleriet her.

I maj måned sætter mange et stort X i kælderen på den dag, hvor “TURTLE BALL RUN & MEET” normalt afholdes. “TURTLE BALL RUN & MEET” er et en-dags træf på Sjælland som for alvor får mange af de sjællandske amerikanerbils ejere ud på de sorte asfalteret veje for at cruise sammen til American Car Club Copenhagens træfplads på Amager. Du kan læse mere om det store en-dags træf her. Covid-19 har desværre sat en stopper for cruiset i år og eventet blev derfor officielt aflyst. Dette afholdte dog ikke ca. 100 amerikanerbiler fra at cruise sammen ned at den nordsjællandske strandvej.

 Covid-19 har gjort at alle veteranbiltræf er aflyst over sommeren. Vi må derfor tænke mere kreativt, når det kommer til, at mødes sammen om bilerne. Et cruise, hvor vi ikke stiger ud af bilerne og “træffes” som vi plejer, er bl.a. en af de måder vi kan nyde hinandens biler og dele den passion, som vi alle har til de ældre amerikanere slæder. På denne måde får vi stadig glæden af at dufte til den uforbrændte benzin og høre de gamle V8’erne brøle.

 Cruiset starter på Tisvildeleje Strands store parkeringsplads lige ud til vandet. Traditionen tro var der afgang kl 12.00 fra parkeringspladsen. Allerede kl. 11.00 var en del biler mødt op og klar til afgang. Blandt disse spottede vi bl.a. en patineret Pontiac, en gammel Ford hot rod og en Buick GSX.

 Den hyggelige tur på ca. 100 km bugter sig gennem små nordsjællandske landsbyer og grønne skove. Turen byder desuden på den skønneste havudsigt, da man meget af tiden kører langs kysten. År efter år bliver vi mindet om denne dejlige og naturskønne rute, samt hvorfor vi elsker de her gamle biler. I denne skønne natur får bilerne rigtigt lov til at stå al sin pragt og give genlyd gennem skovens store træer. Sådan en cruise-tur for enhver til at føle sig helt nyforelsket i sin bil.

 Vi håber meget på, at American Car Club Copenhagen næste år kan afholde det årlige “TURTLE BALL RUN & MEET”, og at vi igen alle sammen må samles om bilerne. Vi opfordrer i øvrigt alle til at deltage såfremt cruiset afholdes.

 Se nedenfor et udsnit af nogle af de biler, som kørte med i lørdags.

Forrige
Forrige

Danmarks måske billigste veteranbiler

Næste
Næste

Copenhagen Night Cruise