Copenhagen Night Cruise

Se det store galleri nederst på siden

Se det store galleri nederst på siden

Et meget stille og lukket København blev den perfekte grobund for et amerikanerbil cruise ud over det sædvanlige. Og hold nu k… hvor trængte vi bare til det her cruise! Duften af benzin, dækrøg og lyden af den dybe V8 motor gav os kuldegysninger og sommerfugle i maven.

 Covid-19 har gjort, at alle de danske træf er aflyst frem til august måned. Dette skal dog ikke forhindre os i at cruise sammen hver for sig. Vi satte derfor lidt skub i det årlige Night Cruise i København, så vi kunne få vores abstinenser stilet. Der blev cruiset fra ca. klokken 19:30 - 22 på Vesterbrogade og H.C Andersens boulevard fuldstændig som i de gamle dage.

Biler for enhver smag

Vi stod med stjerner i øjene, da flere og flere amerikanerbiler kom rundt om hjørnet og trillede ned af Vesterbrogade. De mange forskellige modeller og stilarter gjorde det nemt for os at fastholde blikket på vejen. Solen gik langsomt ned og de store lysbannere gav for alvor de klassiske biler den helt rigtige scene at cruise på. Der var biler til enhver smag alt fra en 1947 Pontiac til en 1969 (Generel Lee) Dodge Charger. Se det store galleri nederst på siden. Det er fascinerende at se så mange forskellige modeller cruise sammen så en kæmpe tak til alle som cruiset ind forbi Vesterbrogade i fredags.

 

Mere cruise i københavn?

Efter i fredags har vi gået og tænkt over, om der skal holdes flere cruises som dette? Vi vil derfor gerne høre, om det er noget du kunne tænke dig. Skriv gerne en kommentar her eller på Facebook så vi kan få en ide, om vi skal gentage successen.  

 

 

Se alle billeder lige her for at genopleve stemningen fra i fredags.

Billeder af Vintage Steel og Anders Brinckmeyer

Forrige
Forrige

Corona cruise fra Tisvilde til København

Næste
Næste

Caprice og Deville